Cautare

804 de rezultate pentru "sabaoani str orizontului" (3.71 secunde)
O femeie in varsta de aproximativ 60 de ani a fost gasita moarta sambata dimineata pe o alee din cartierul Tei, Sectorul 2, langa un bloc de pe Str.
Dacia, Mihai Bravu cu Str. ... Unirii cu Str. Traian, Bd. Cantemir cu Bd. Marasesti. Evenimente specifice sarbatorilor de iarna vor avea loc si in urmatoarele zone:
Situat pe str. ... Cu o suprafata totala de 375 m2, din care sala de vanzari este de 240 m2, magazinul din Voinesti, judetul Dambovita, functioneaza pe str.
Vineri, 23 iunie, la Farmacia Coltea (str. ... 1, zona Universitate) si la 12.00, la LUGO (str. George Enescu nr.
Benji este un catelus Bishon in varsta de doua luni, cafeniu deschis care a iesit pe poarta cabinetului meu la ora 11 si a fost luat de o domnisoara blonda care s-a urcat cu el intr-un BMW negru, din intersectia str. Bucuresti colt cu Str.
intre strada Dorna si strada Soveja; - Sos. Alexandriei - Iesire Bucuresti-Bragadiru: in zona penitenciarului Rahova; - Str. ... Doamna Ghica - str. Dimitrie Grozdea. (Sursa: HotNews.ro)
Adresa actuala a cladirii este pe str. ... Karl Lueger, in prezent str. general Henri Mathias Berthelot din sectorul 1. Liceul Nicolae Balcescu (1948-1990).
CLAUDIU de 35 de ani din Bucuresti, avand permisul de conducere retinut, a condus o motocicleta marca Kawasaki, pe str.Tufanica dispre str.Nicolae Rosu catre sos.Industriilor.
La data de 10 octombrie 2020, in jurul orei 18.00, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie l-au depistat la intersectia str. Costache Sibiceanu cu str.
Colentina dinspre Str. ... Cand a ajuns la intersectia cu Str. Maior Bacila Vasile, a surprins si accidentat grav pe G.
Pantelimon dinspre str. Magura Vulturilor catre str. Fintinica. Cand a ajuns la trecerea de pietoni instalata in zona Cimitirului Armenesc, a surprins si accidentat grav pe P.
La data de 7 noiembrie a.c., in jurul orei 03.00, lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie - Biroul Ordine Publica, i-au depistat la intersectia str. Fainari cu str.
Nicolae de 19 ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia str.
FLORENTINA de 35 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat, pe str. ... Aerogarii, iar cand a ajuns la intersectie cu str.
La data de 08 decembrie 2010, ora 23.10, lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie l-au depistat pe str.
La data de 5.01.2011, in jurul orei 19,00 agenti de siguranta publica ai Sectiei 5 Politie, l- au depistat la intersectia strazilor str. Nazarcea cu str Varful Inalt, pe M.
Constantin Brancoveanu dinspre str. Secuilor catre str. Luica. Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 119 a accidentat grav un copil de 12 ani, din Bucuresti, care traversa strada prin loc nepermis si fara sa se asigure.
ADRIAN de 33 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe Calea Crangasi dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str.
La data de 21.04.2011, in jurul orei 15:30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 24 Politie, l-au depistat la intersectia str. Zetari cu str.
transformatoare electrice, de la parterul unui bloc din str. Constantin Titel Petrescu, sectorul 6 si respectiv de la parterul unui bloc din str.
google-analytics.com